Primăria Constanța prelungește campania de vaccinare organizată în City Park Mall

Se prelungește campania de vaccinare organizată în City Park Mall. FOTO Primăria Constanța

Pentru susținerea ritmului de vaccinare, activitatea în cadrul centrului de vaccinare deschis de Primăria Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, la City Park Mall se va prelungi cu încă 30 de zile începând cu data de 31 octombrie. Centrul va funcționa cu un flux de vaccinare și va fi deschis în intervalul orar 10.00 – 20.00.

De asemenea, constănțenii pot opta în continuare pentru imunizare la centrul de vaccinare din incinta Pavilionului Expozițional, deschis zilnic, în intervalul orar 08.00 – 20.00, 20 de fluxuri de vaccinare și la Centrul de vaccinare din incinta Spitalului Clinic de Boli Infecțioase, deschis în intervalul orar 13.00 – 20.00.

În paralel, echipa mobilă acționează în teritoriu pentru vaccinarea persoanelor instituționalizate și a persoanelor netransportabile. Echipa mobilă poate fi contactată la numărul de telefon 0341/180.113.

Toate persoanele care doresc să se imunizeze trebuie doar să prezinte un document de identitate valabil (carte de identitate / pașaport).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*