Primăria Constanța are bani de cheltuit! 5,3 milioane lei, alocați pentru montarea și demontarea beculețelor

Luminițele de sărbători, montate în Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Luminițele de sărbători, montate în Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Afacerea beculețelor este una atât de importantă pentru Primăria Constanța încât bugetul alocat acestei operațiuni a crescut de la 2 milioane de lei în anul 2015 la 4 milioane lei în 2016 și a ajuns la 5,3 milioane lei în 2018.

Municipalitatea a împărțit orașul în patru zone diferite. Cei mai mulți bani – 2,450 milioane lei se duc la iluminatul festiv tradițional românesc al străzilor.

Urmează alte 1,2 milioane lei pentru iluminatul festiv al străzilor (de data asta nu trebuie să mai fie tradițional românesc), 1,05 milioane pentru Orășelul Copiilor din Parcul Tăbăcărie și 600.000 lei pentru zona Peninsulară și Piața Ovidiu, în așteptarea Revelionului.

Primăria Constanța vrea ca firma care câștigă această licitație să se ocupe de montarea și demontarea unor instalații de iluminat festiv.

Bugetul cel mai mare – cel pentru iluminatul tradițional românesc merge la împodobirea marilor bulevarde, precum și intrările și ieșirile din oraș.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 10 octombrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*