Primarul Valentin Vrabie a semnat autorizația de construcție pentru cea mai mare fabrică de amidon din sud-estul Europei, la Medgidia

Valentin Vrabie, primarul municipiului Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Noi locuri de muncă și importante sume de bani vor intra în conturile administrației publice locale din taxe și impozite, odată cu construcția a ceea ce va fi cea mai mare fabrică de amidon din sud-estul Europei care se va construi la Medgidia.

Ceea ce până nu de mult era la stadiul de discuție, acum a devenit ceva concret. Fabrica de amidon se va construi la Medgidia, ceea ce va afecta pozitiv economia orașului, dar și a județului.

„Ieri am semnat autorizația de construire pentru cea mai mare fabrică de amidon din sud-estul Europei. SC OMNIA EUROPE SA dezvoltă în municipiul Medgidia o investiție care schimbă radical destinul economic al județului Constanța, resuscitând atât sectorul economic cât și piața forței de muncă. Iată că după multă muncă și eforturi susținute, unul dintre punctele esențiale ale Angajamentului meu pentru Medgidia – „Crearea unui climat administrativ adecvat atragerii investițiilor private pentru crearea locurilor de muncă și sprijinirea mediului de afaceri local” a devenit realitate!“, a transmis primarul Medgidiei, Valentin Vrabie

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*