Primăria Constanța mută o sirenă de alarmare pe strada Interioară I și roagă populația să nu se sperie

Sistemul de alarmare publică din Constanța. FOTO Arhivă
Sistemul de alarmare publică din Constanța. FOTO Arhivă

Primăria Constanța anunță că sirena de alarmare publică de pe imobilul situat pe strada Interioară III va fi mutată pe o clădire de pe strada Interioară I.

Potrivit reprezentanților instituției, această decizie de relocare a fost luată în urma efectuării unui studiu de audibilitate.

„La finalizarea relocării, astăzi sau mâine, vor avea loc verificări prin impulsuri scurte ale sirenei. Vă rugăm să nu intrați în panică!”, au mai transmis sursele citate. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*