Primăria Constanța face licitație pentru spațiile comerciale libere din Mamaia și Constanța

Zona Cazino Mamaia și faleza din stațiune. FOTO Adrian Boioglu
Zona Cazino Mamaia și faleza din stațiune. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Municipiului Constanța organizează în data de 24 mai licitaţiei publice deschise în vederea atribuirii de amplasamente rămase în Constanța, iar pe 25 mai pentru cele din stațiunea Mamaia, pentru desfășurare de activități comerciale cu caracter temporar în zone publice.

În Constanța, mai sunt spații pentru:

  • comercializare înghetată (tonetă) – 24 mai, ora 11,00;
  • producere și comercializare sucuri naturale, pop-corn, vată de zahăr, sandwich-uri (utilaj specializat – vehicul/aparat), 24 mai, ora 12.00;
  • închiriere echipament sportiv (biciclete simple/karturi cu pedale), 24 mai, ora 13.00.

Garanţia de participare (rambursabilă) este de 100 lei/amplasament/tip de activitate. Taxa de participare (nerambursabilă) este de 100 lei/amplasament/tip de activitate. Preţul minim de pornire al licitației publice deschise, modalitatea de organizare și desfășurare a licitației, cât și zonele cu numărul de amplasamente sunt detaliate în instrucțiunile privind organizarea și desfășurarea procedurii de închiriere, care se obțin odată cu achitarea taxei de participare/amplasament/tip de activitate. Oferta se va depune pentru fiecare amplasament în parte, pe tip de activitate desfășurată

Pentru stațiunea Mamaia se reiau licitațiile pentru:

  • comercializare obiecte de artizanat, sculptură, pictură sau alte obiecte de artă populară, 25 mai, ora 09:00;
  • comercializare articole hand made (lucrate manual) și cadouri estivale cu articole promoționale pentru municipiul Constanța, Stațiunea Mamaia și Sat Vacanță, 25 mai, ora 10:00;
  • comercializare baloane, 25 mai, ora 11:00;
  • realizare tatuaje temporare, 25 mai, ora 12:00;
  • comercializare legume, fructe, 25 mai, ora 13:00;
  • producere și comercializare înghețată (utilaj specializat – vehicul), 25 mai, ora 13:30;
  • închiriere echipament sportiv (karturi cu pedale), 25 mai, ora 14:00.

Garanția de participare (rambursabilă) este de 100 lei/amplasament/tip de activitate, respectiv 50 lei/tonetă. Taxa de participare (nerambursabilă) este de 100 lei/amplasament/tip de activitate, respectiv 50 lei/tonetă. Prețul minim de pornire al licitației publice deschise, modalitatea de organizare și desfășurare a licitației, cât și zonele cu numărul de amplasamente sunt detaliate în instrucțiunile privind organizarea și desfășurarea procedurii de închiriere, care se obțin odată cu achitarea taxei de participare/amplasament/tip de activitate. Oferta se va depune pentru fiecare amplasament în parte.

Documentele licitației se pot procura începând cu data de 17.05.2018, între orele 11:00 – 16:00, de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I. Data limită pentru depunerea ofertelor este 23.05.2018, ora 16:00. Ofertele se vor depune la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I. Relații suplimentare se pot obține de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul I sau la nr. de telefon 0241/488192. În caz de neadjudecare a unor amplasamente sau de renunțare la cele adjudecate, licitația publică deschisă se va relua la o dată stabilită ulterior.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*