Primăria Constanța distribuie tichete valorice pentru cei care s-au vaccinat la Pavilionul Expozițional în lunile decembrie și ianuarie

Centrul de vaccinare din Pavilionul Expozițional Constanța.

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța anunță că s-a reluat activitatea de eliberare a tichetelor valorice pentru persoanele care s-au imunizat cu schema completă de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 după data de 03 septembrie 2021, inclusiv în lunile decembrie 2021 și ianuarie 2022, numai de către echipele de vaccinare de la Pavilionul Expozițional Constanța.

Persoanele sunt așteptate cu actul de identitate la Pavilionul Expozițional, bulevardul Mamaia, nr.331 A, de luni până duminică, între orele 08.00 – 18.00, pentru a-și ridica tichetele.

Reamintim faptul că schema de vaccinare completă constă în administrarea a două doze de vaccin Astra Zeneca, Moderna sau Pfizer sau o doză Johnson&Johnson. De asemenea, precizăm că pentru doza a treia nu se eliberează tichete de masă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*