Primăria Constanța continuă procesul de reabilitare a carosabilului pe tronsonul delimitat de străzile Maramureș și Ion Andreescu

Continuă procesul de reabilitare a carosabilului pe strada Războieni. FOTO Primăria Constanța

Conducătorilor auto li se recomandă să evite miercuri, 7 iulie, circulația pe strada Războieni din Constanța, pe tronsonul delimitat de străzile Maramureș și Ion Andreescu.

Echipele SC Confort Urban intervin cu utilaje pentru decopertarea carosabilului, traficul rutier fiind restricționat total, până la ora 17.00, pe sectorul de drum pe care se lucrează. Zona carosabilă este amenajată pentru a fi recondiționată cu asfalt. Lucrări de modernizare a carosabilului au avut loc în această perioadă și pe străzile Făgetului și Mărășești.

De asemenea, pe aleea Zmeurei continuă reabilitarea carosabilului în zona Serviciului Clinic Județean de Medicină Legală Constanța. miercuri, 7 iulie, se execută lucrări de asfaltare, cu restricții totale de trafic rutier, până la ora 17.00.

Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor. De asemenea, participanții la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulație şi semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zonele în care se execută lucrări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*