Codul galben de ploi pune autoritățile în alertă. RAJA activează Comandamentul pentru situații de urgență

ARHIVă - Inundații în Constanța. FOTO pr. Eugen Tănăsescu
ARHIVă - Inundații în Constanța. FOTO pr. Eugen Tănăsescu

Meteorologii au anunțat cantități însemnate de precipitații pentru zilele de joi – vineri, așa că autoritățile sunt decise să acționeze preventiv. La Constanța sunt anunțate ploi torențiale, iar cantitățile de apă vor depăși 40 litri/mp. Totodată, prognoza meteo spune că vântul va sufla cu până la 55 km/oră.

SC RAJA SA a activat de joi, începând cu ora 14:00 și până vineri, 21 august, ora 12:00 Comandamentul pentru situații de urgență. Echipele companiei de apă vor fi dotate cu utilajele necesare și vor asigura permanență în această perioadă.

“Asigurăm toţi abonaţii societăţii că echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.

Totodată, facem un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.66.44.44″, au explicat reprezentanții S.C. RAJA S.A.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*