Primăria Constanța anunță lucrări de asfaltare pe un tronson al străzii Cumpenei

Asfaltări pe strada Cumpnei. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța continuă procesul de reabilitare a carosabilului în zonele rezidențiale. Echipele Confort Urban intervin astăzi cu utilaje de asfaltare pe strada Cumpenei, porțiunea cuprinsă între străzile Spiru Haret și Gheorghe Nicolae Dumitrescu, motiv pentru care traficul rutier este restricționat parțial, până la ora 16:00. Se asfaltează zona carosabilă decopertată pe sensul de mers către bulevardul Aurel Vlaicu, inclusiv scuarul median de la trecerea de pietoni.

Facem apel la conducătorii auto care tranzitează zona respectivă să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil, pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări”, a anunțat Primăria Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*