„Țara Piticilor” și Gravity Park din Constanța și-au redeschis porțile

„Țara Piticilor” și Gravity Park și-au redeschis porțile. FOTO RAEDPP Constanța

Parcurile de distracție de tip „Țara Piticilor” și complexul de sporturi extreme Gravity Park, administrate de RAEDPP Constanța, și-au redeschis porțile începând de joi, 29 aprilie. Decizia a fost luată având în vedere trendul descendent al incidenței cumulate la 14 zile sub trei la mia de locuitori pentru municipiul Constanța.

Potrivit RAEDPP Constanța, pentru ca cei mai tineri membri ai comunității noastre să își petreacă timpul în cele patru spații în deplină siguranță, echipamentele de joacă și materialele sportive vor fi dezinfectate zilnic. Totodată, se menține obligativitatea purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani.

Vizitatorii sunt rugați să folosească dezinfectantul pentru mâini la intrarea și la ieșirea din obiective și să rămână în afara parcurilor de distracție dacă prezintă simptome ale vreunei boli infecțioase respiratorii (ex: febră, tuse, respirație greoaie/dificultăți în respirație, frisoane, dureri musculare, pierdere de gust sau miros etc.). Pentru a se proteja, vizitatorii parcului sunt rugați să respecte cu strictețe regulile de igienă personală și de distanțare socială recomandate de autorități.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*