Primăria Constanța anunță că a pregătit utilajele pentru deszăpezirea orașului. Viceprimarul Ionuț Rusu: „Nu vreau să mai aud că iarna ne-a luat pe nepregătite”

Utilajele pentru deszăpezirea orașului, pregătite pentru intervenții. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța susține că utilajele pentru deszăpezirea orașului au fost pregătite pentru intervenții, iar în cursul serii de vineri, 03 decembrie, acestea au fost trecute în revistă de viceprimarul Ionuț Rusu.

„Experiența iernii trecute a fost o lecție bună pentru noi. Am învățat ce trebuie sa păstrăm și ce este necesar să schimbam, unde să intervenim mai eficient și cum să prioritizăm intervențiile. Vreau să îi asigur pe constănțeni că vom acționa peste tot: pe bulevarde, pe străzi, alei și trotuare, în centru, dar și la periferie. Nu vreau să mai aud că iarna ne-a luat pe nepregătite”, a spus Ionuț Rusu.

Astfel, potrivit datelor furnizate de reprezentanți ai instituției, în iarna 2021 – 2022, se va interveni cu:

  • Autospeciale cu lamă
  • Autospeciale cu lamă, cisternă și sărăriță
  • Încărcătoare frontale
  • Wole
  • Autobasculante cu braț
  • Containere de 16-20 mc pentru transportul zăpezii
  • Freze de mici dimensiuni
  • ATV-uri cu lamă

„În funcție de evoluția fenomenelor meteorologice, toate aceste utilaje vor fi dispuse în puncte fixe din municipiul Constanța pentru a interveni rapid”, susțin sursele citate.

Totodată, municipalitatea a mai anunțat că dispune de stocuri suficiente de material antiderapant.

Constănțenii au la dispoziție următoarele numere de telefon pentru a anunța orice probleme legate de serviciile de deszăpezire de pe raza municipiului:

  • Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/55.00.55.
  • Dispecerat Serviciul Protecţie Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă şi Situaţii de Urgenţă – 0737/552.271.
  • Direcția Generală Poliția Locală – 0241/484.205 sau 0341.922

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. In fiecare an auzim vrajeala asta si in fiecare an cand ninge este jale pe strazi. Dinfericire se rezolva de la sine, dupa doua-trei zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*