Primăria Constanța angajează consilieri și muncitori calificați -electricieni, zugravi, instalatori

Primaria Constanta. FOTO Catalin Schipor

Primăria Municipiului Constanța organizează concurs la sediul din bd. Tomis nr. 51 pentru ocuparea unor posturi contractuale vacante:

– Compartimentul Gestionarea Bazei Materiale a Unităților de Învățământ Preuniversitar, Direcția Tehnic Administrativ
– consilier debutant – 2 posturi. Condiții: studii superioare absolvite cu diploma de licență – specialitatea în științe inginerești, economice, juridice și administrative, cunoștințe optime operare calculator folosind tehnici standard de procesare-nivel mediu atestat cu certificat sau diplomă de absolvire;
– Compartimentul Tehnic, Reparații și Intreținere, Direcția Tehnic Administrativ:
– muncitori calificați treapta I – 1 post – 3 ani vechime
– muncitori calificați treapta II – 2 posturi – 1 an vechime
– muncitori calificați treapta III – 2 posturi – 6 luni vechime
– muncitori calificați treapta IV – 1 post. Condiții: studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat sau generale, specializări, perfecționări în domeniul de activitate (electrician, zugrav, instalator).

Proba scrisă se va desfășura la data de 16.01.2018, ora 10:00, iar interviul la data de 18.01.2018, ora 10:00. Condițiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afișate la sediul instituției. Relații suplimentare la tel. 0241/ 488137.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*