Primăria Constanța amenajează un spațiu de recreere în cartierul Inel II

Zona situată la intersecția străzii Dezrobirii cu strada Prelungirea Ion Roată se reconfigurează. FOTO: Primăria Constanța

Zona situată la intersecția străzii Dezrobirii cu strada Prelungirea Ion Roată se reconfigurează. Pe terenul neamenajat pe care erau parcate autoturisme, multe dintre ele abandonate, se construiește un spațiu verde dedicat recreerii.

Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, se lucrează la infrastructura pietonală pentru a spori confortul cetățenilor. Se amenajează alei de acces și se amplasează borduri și pavele noi.

„Locuitorii orașului se vor bucura de un spațiu special amenajat pentru relaxare, cu mobilier urban nou. Astfel de lucrări de reamenajare a spațiilor publice vor avea loc în toate zonele rezidențiale”, au anunțat reprezentanții instituției.

Pe spațiul verde nou construit și delimitat va fi așternut pământ vegetal. Decorul peisagistic va fi îmbogățit cu arbori și arbuști ornamentali.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*