Primăria Constanța a început amplasarea containerelor speciale pentru colectarea deșeurilor voluminoase

Containerele pentru colectarea deșeurilor voluminoase. FOTO Primăria Constanța

Containerele speciale pentru colectarea deșeurilor voluminoase au fost amplasate luni, 1 august, în cartierul Poarta 6, în trei locații distincte: strada Brizei, lângă blocul OB 7, strada Zefirului și bulevardul 1 Mai.

Până la sfârșitul acestei săptămâni, constănțenii care locuiesc în această zonă se pot debarasa în mod corect și foarte ușor de deșeurile de mari dimensiuni.

Săptămâna viitoare, containerele speciale vor fi amplasate în cartierul CET.

În afara acestor bene amplasate temporar în toate cartierele orașului, constănțenii pot duce permanent deșeurile voluminoase la centrul de colectare situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr.290 A.

Reprezentanţii Primăriei Constanța atrag atenția că depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează conform normelor legale în vigoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*