Primăria Constanța a finalizat acțiunea de reamenajare a piațetei Badea Cârțan, dar oamenii au început să fure din florile plantate

Pe strada Badea Cârțan, în zona complexului comercial, întreaga piațetă a fost revitalizată. FOTO: Primăria Constanța

Pe strada Badea Cârțan, în zona complexului comercial, întreaga piațetă a fost revitalizată. În urmă cu puțin timp a fost pavată zona cu dale moderne, au fost refăcute trotuarele și aleile de acces din zona complexului și din proximitatea locului de joacă. De asemenea, au fost revigorate spațiile verzi prin gazonarea mai multor suprafețe și plantarea unor arbuști ornamentali și a multor trandafiri pentru înfrumusețarea zonei.

După finalizarea acestor lucrări, Primăria Constanța a montat bănci, coșuri de gunoi pentru colectarea selectivă, coșulețe stradale, transformând zona într-un spațiu de recreere.

„Acesta este primul pas pentru modernizarea cartierului, întreaga zonă urmând să intre într-un amplu proces de regenerare urbană”, au anunțat reprezentanții Instituției.

Cu toate cu autoritatea locală a depus eforturi pentru transformarea totală a zonei, de pe spațiul verde au început deja să dispară trandafirii plantați.

De pe spațiul verde au început deja să dispară trandafirii plantați. FOTO: Primăria Constanța

„Facem apel la constănţeni să protejeze plantațiile nou-înființate și în situația în care constată acte de vandalism sau de sustragere a materialului dendro-floricol să sesizeze acest lucru la numerele de telefon: 0241.550055 – Dispecerat Primăria Constanţa și 0241.484205 și 0341.922- Direcția Generală Poliția Locală”, au mai transmis sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*