Primăria Constanța a creat o pagină de Facebook unde localnicii pot face sesizări privind curățenia în oraș

Peste 50 de proiecte au fost depuse în cadrul campaniei „Tu decizi pentru Constanța”

Primăria Municipiului Constanța a venit încă o dată în sprijinul constănțenilor și a creat o pagină de Facebook dedicată sesizărilor privind curățenia în oraș – Constanța curată: https://www.facebook.com/profile.php?id=100085481721903.

„Vă rugăm să ne semnalați toate aspectele neplăcute pe care le întâlniți în Constanța în ceea ce privește curățenia! Faceți fotografii, comunicați-ne zonele în care echipele nu au igienizat corespunzător, ajutați-ne să facem Constanța curată!”, au precizat reprezentanții instituției.

Aceștia au mulțumit celor care au trimis deja sesizări și îi asigură că echipele municipalității intervin unde este cazul, rugând, totodată, ca cei care fac reclamații să dea dovadă de responsabilitate în momentul în care comunică diversele situații, pentru că sunt implicate resurse importante în soluționarea lor.

„Puteți atașa fotografiile la postările de pe pagină sau trimite mesaj. De asemenea, în continuare, puteți folosi canalele cunoscute pentru sesizări: e-mail: primarie@primaria-constanța.ro, platforma: https://sesizari.primaria-constanta.ro/, sau la telefon 0241/550055 – Biroul Dispecerat”, au mai transmis sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Vreau sa fac și eu o reclamație pentru întreținerea la blocul C4din constanta oraș că în spatele blocului este numai mizerie

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*