Primăria Cernavodă oferă facilități investitorilor

Podul Sfânta Maria din Cernavodă

Anul 2016 se anunţă productiv pentru Cernavodă. Localitatea a intrat în vizorul investitorilor din ţară şi străinătate, care vizitează tot mai des această zonă, în ultima perioadă. Scopul acestor vizite este de a demara afaceri în Cernavodă, unde administraţia locală asigură un mediu propice şi infrastructura necesară antreprenorilor care doresc să investească în oraş. Agenţii economici sunt interesaţi să dezvolte afaceri în Cernavodă deoarece, în această zonă, există infrastructură competitivă (precum instalaţii de apă, canalizare, energie termică, instalaţie electrică), există accesibilitate bună (rutieră, navală Canal Dunăre-Marea Neagră), poziţie geografică avantajoasă, dar şi suport din partea administraţiei locale, care oferă transparenţă şi deschidere pentru a oferi condiţii avantajoase investiţiilor.

Primarul Liviu Cristian Negoiţă analizează posibilitatea creării unui parc industrial în zona adiacentă Portului Cernavodă, şi chiar a invitat investitori din domeniul productiv, care pot exploata industrial aceste terenuri.

Administraţia Locală va oferi antreprenorilor, interesaţi să dezvolte afaceri la Cernavodă, suportul tehnic şi condiţiile necesare desfăşurării activităţilor, precum infrastructură şi utilităţi. Sprijinul oferit investitorilor poate crea beneficii comunităţii locale, precum creşterea numărului de agenţi economici, creşterea numărului de locuri de muncă, creşterea surselor de venituri la Bugetul Local, dar şi dezvoltarea economică şi industrială a zonei portuare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*