Primăria Cernavodă a semnat contractul pentru construirea primei parcări supraetajate din oraș. Investiția este de peste 8,5 milioane de lei  

Parcare în Cernavodă. FOTO Primăria Cernavodă

Veste bună pentru cetățenii din Cernavodă după ce Primăria a semnat contractul pentru construirea primei parcări supraetajate din oraș, iar investiția se ridică la peste 8,5 milioane de lei.

Proiectul, intitulat “Construire parcare supraetajată în orașul Cernavodă, zona blocuri H2-H7, str. Medgidiei”, reprezintă un efort important pentru a crea locuri de parcare într-o zonă importantă a orașului.

Prin această inițiativă va fi realizată o clădire cu funcția de parcare, iar proiectul va contribui și la creșterea nivelului de confort pentru locuitorii din zonă.

Una dintre caracteristicile semnificative ale proiectului este capacitatea de a oferi un număr total de 90 de locuri de parcare, contribuind astfel la fluidizarea traficului.

De asemenea, această parcare supraetajată va și crea un mediu mai ordonat și mai civilizat pentru întreaga comunitate.

Valoarea totală a investiției, în sumă de 8.588.899,51 lei, TVA inclus. Banii provin de la bugetul local al orașului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*