Primăria Cernavodă a reînceput asfaltările. Vremea bună a permis așternerea de covor asfaltic pe mai multe străzi circulate și alei din oraș

În Cernavodă au fost reluate lucrările de asfaltare. FOTO Primăria Cernavodă

Vremea bună din ultima perioadă a fost de ajutor pentru autoritățile locale din Cernavodă. S-a reușit reluarea lucrărilor de asfaltare pe mai multe străzi din oraș.

În cursul anului trecut, la Cernavodă a fost demarat programul „Lucrări de întreținere și reparații parte carosabilă și trotuare”, dar care a fost sistat pe perioada de iarnă. Pentru că de la începutul acestei luni au fost înregistrate temperaturi pozitive, lucrările de asfaltare au fost reluate.

Astfel, până acum s-au asfaltat următoarele străzi: strada Cuza Vodă – tronsonul cuprins între str. Mircea cel Bătrân și str. Crișan, strada Vasile Alecsandri pe o suprafață totală de 1.890 mp, iar în cursul zilei de 14 februarie a fost asfaltată strada Plantației pe o suprafață totală de aproximativ 1.005 mp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*