Primăria Cernavodă a făcut săli de fitness în aer liber în două parcuri din oraș cu aparate pentru toate vârstele

În Cernavodă au fost construite două săli fitnes în aer liber. FOTO Primăria Cernavodă

Administrația Publică Locală a achiziționat o serie de aparate de fitness ce au fost montate în două locații din orașul Cernavodă: parcul de pe strada Medgidiei și parcul din cartierul Pinilor.

Aceste aparate sunt de ultimă generație și vin cu instrucțiuni de folosire și recomandări pentru persoanele ce doresc să facă sport în aer liber. Pe fiecare aparat este afișat și descris modul de utilizare al acestuia, beneficiile exercițiilor fizice efectuate, grupele de mușchi pe care le lucrează precum și vârsta minimă recomandată pentru folosirea lor.

Mișcarea este cea mai eficientă investiție în sănătatea noastră indiferent de vârstă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*