Primăria Bărăganu a fost amendată cu 50.000 de lei de Garda de Mediu Constanța pentru că nu a curățat terenuri unde erau depozitate ilegal deșeuri

Deșeuri în comuna Bărăganu. FOTO Garda de Mediu

Primăria Bărăganu a fost amendată cu 50.000 de lei de Garda de Mediu Constanța pentru că nu a curățat terenuri unde erau depozitate ilegal deșeuri.

“În cadrul controlului efectuat de Garda de Mediu Constanța pe raza administrativ-teritorială a comunei Bărăganu, a fost aplicată amendă de 50.000 lei pentru neluarea de către UAT Bărăganu a măsurilor de salubrizare a terenurilor de pe raza localităților componente. La controlul anterior au fost identificate trei zone unde erau depozitări ilegale de deșeuri: o zonă în localitatea Bărăganu, ieșirea spre satul Potârnichea și două amplasamente în satul Lanurile. Primăria avea obligația să salubrizeze terenurile în cauză, conform măsurilor stabilite anterior și să ia totodată măsuri de prevenire a depozitărilor de deșeuri în locuri neautorizate. Echipa de comisari a constatat că nu s-a realizat curățarea terenurilor, fiind identificate deșeuri menajere recente în amestec cu deșeuri inerte și reciclabile” – Garda de Mediu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*