CTnews TV: Primarul orașului Hârșova, Viorel Ionescu, vorbește despre situația spitalului din localitate

Viorel Ionescu, primarul orașului Hârșova. FOTO Adrian Boioglu
Viorel Ionescu, primarul orașului Hârșova. FOTO Adrian Boioglu

Primarul orașului Hârșova, Viorel Ionescu, a vorbit în emisiunea de la CTnews TV despre sănătatea locuitorilor și despre situația spitalului.

El a prezentat stadiul lucrărilor de eficientizare energetică a Spitalului Orășenesc Hârșova și a vorbit și despre investițiile realizate de Primărie în heliport și amenajarea spațiului verde. De asemenea, Viorel Ionescu s-a referit și la o eventuală preluare de către Ministerul Sănătății a spitalului din localitate și în ce condiții s-ar putea produce aceasta.

Viorel Ionescu a povestit și despre problemele cu care s-a confruntat în localitate în perioada stării de urgență și a precizat că este nemulțumit de activitatea pe care Poliția Națională o desfășoară în oraș.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*