Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, apreciază că aprobarea primei tranșe din PNRR este o veste extraordinară pentru România

Deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, consideră că aprobarea, de către Comisia Europeană, a primei tranșe din PNRR, în valoare de 2,6 miliarde de euro, este o „veste extraordinară” pentru țara noastră deoarece banii respectivi vor mișca economia românească.

„Aprobarea primei tranșe este o veste extraordinară pentru toți românii, o confirmare a faptului că țara noastră a îndeplinit condițiile asumate de Guvernul României. Este important să continuăm în acest ritm, astfel încât să putem accesa fiecare euro pe care să îl putem investi în infrastructura țării, pentru a putea oferi un trai mai bun tuturor acasă, în România”, a spus liderul liberal.

El susține, totodată, că odată cu această decizie, România a primit asigurări că va beneficia și de fondurile prin NextGenerationEU.

„Prin vocea președintelui Comisiei Europene, UrsulaVonDerLeyen, am primit asigurări că țara noastră a înregistrat progrese apreciabile pentru a beneficia de fondurile NextGenerationEU. Fondurile accesate prin PNRR reprezintă o sursă suplimentară cu ajutorul cărora putem investi în domeniile cheie, astfel încât să recuperăm unele decalaje față de Vestul Europei”, a mai explicat deputatul Bogdan Huțucă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*