Președintele Consiliului Județean, Marius Horia Țuțuianu, a transmis un mesaj de apreciere pentru personalul medical din Constanța

Personal medical în lupta cu COVID-19. FOTO Facebook/Marius Horia Țuțuianu

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu a transmis un mesaj de mulțumire și apreciere față de personalul medical din județul Constanța și pentru efortul pe care acesta l-a depus și îl depune în lupta cu combaterea coronavirusului COVID-19.

Mesajul a fost postat pe pagina oficială de Facebook a președintelui Consiliului Județean.

„Sunt cei pe care ne bazăm și în care ne punem încrederea de fiecare dată când avem o problemă de sănătate. Acum, mai mult decât oricând, sunt MÂNDRU DE PERSONALUL MEDICAL din județul Constanța. Vă sunt recunoscător că sunteți la datorie și că luptați pentru sănătatea oamenilor din Constanța. Vă mulțumesc din suflet! Știu că vine o perioadă și mai dificilă. Vă doresc să aveți multă PUTERE și SĂNĂTATE pentru a ieși învingători. Vă rog să contați pe sprijinul meu și vă asigur că vă voi fi alături de fiecare dată în lupta pe care o duceți cu acest dușman nevăzut. Am alocat fonduri pentru dotări suplimentare și echipamente. Voi face eforturi în continuare și vă voi susține necondiționat în lupta cu această pandemie. Sunt convins că vom trece și peste această criză, dar numai cu ajutorul vostru. Sunteți EROII noștri!!!“ se arată în mesajul lui Marius Horia Țuțuianu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*