Mesaj pentru turiștii din Vama Veche și 2 Mai: „No more FREE HUGS!”

În contextul unei creșteri semnificative a numărului de îmbolnăviri de COVID 19 în România, Primăria Comunei Limanu a demarat, vineri, 3 iulie, o campanie de informare, conștientizare și responsabilizare privind importanța respectării regulilor în vederea limitării extinderii îmbolnăvirilor în Vama Veche și 2 Mai.

Campania „No more FREE HUGS” se adresează atât turiștilor care vin să își petreacă vacanța pe litoralul românesc, cât și agenților economici și localnicilor.

„Vama Veche și 2 Mai formează cea mai frumoasă comunitate de pe litoralul românesc! Este important să avem grijă unii de ceilalți! Autoritățile centrale au transmis că vor avea acțiuni ample de control, pe tot litoralul, începând de la 1 iulie. Este important să respectăm, cu toții, regulile și împreună – autorități, agenți economici și chiar turiști – să ne asigurăm că aceste două localități nu se transformă în focare! Din înțelepciunea populară știm că paza bună trece primejdia rea. Fiecare dintre noi poate să contribuie la protejarea acestor destinații de vacanță și menținerea acestora drept locații <<seif>>. Cu toții ne dorim să ne reîntoarcem la normalitate și să reușim să ne deconectăm în vacanță, dar, trăim o situație atipică, iar mesajul verii 2020 pentru Vama Veche și 2 Mai este: NO MORE FREE HUGS”, susține primarul comunei Limanu, Daniel Georgescu.

Astfel, pentru conștientizarea turiștilor, Primăria va distribui tuturor agenților economici afișe și fly-ere prin care sunt reamintite regulile de igienă. De asemenea, au fost organizate întâlniri cu agenții economici care își desfășoară activitatea în Limanu și reprezentanți ai DSP Constanța și Inspectoratului Judeţean de Poliție. În paralel, pe rețelele de socializare vor fi publicate regulile impuse de autorități pentru a limita extinderea virusului.

„Este absolut normal să ne implicăm și să încercăm, prin toate mijlocele, să îi facem pe oameni să înțeleagă la ce pericol ne expunem, cu toții, dacă nu respectăm aceste reguli. Este interesul nostru, al tuturor, să colaborăm și să fim uniți în această încercare. Astăzi, la început de weekend, am trimis mesaje tuturor agenților economici din zonă să crească vigilența și să se asigure că se respectă regulile. Scopul nostru este comun. Ne dorim să menținem Vama Veche și 2 Mai ca destinații sigure de vacanță, însă eforturile nu pot fi numai ale autorităților și agenților economici. Avem nevoie ca turiștii să fie responsabili și să conștientizeze că îi pot pune în pericol pe cei dragi, dar și pe cei care locuiesc aici. Am încercat să găsim un mesaj potrivit cu specificul zonei și să ieșim din zona instituțională, mai ales pentru că ne adresăm unui public tânăr și non-conformist. Ne-am dorit să fie simplu, dar de impact. Săptămânal vom face acțiuni de conștientizare și vom încerca să facem acest mesaj cât mai vizibil, în cât mai multe locuri publice”, mai spune Daniel Georgescu.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*