Președintele CJ Constanța, Marius Horia Țuțuianu: “Sfintele Sărbători Pascale să vă aducă și acum, când nu putem fi alături de cei dragi, pace și speranță în suflete”

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu. FOTO Ctnews.ro

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu a transmis un mesaj pentru constănțeni cu ocazia sărbătorilor pascale.

Paștele din acest an este unul plin de încercări pentru toți, dar pentru a ne putea bucura anul viitor de tradiții, acum trebuie să acceptăm situația și să respectăm regulile. Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța a transmis tuturor credincioșilor un mesaj scurt cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

 „Dragi constănțeni. Traversăm o perioadă dificilă, plină de încercări, dar patimile lui Isus trebuie să ne călăuzească în aceste momente. Sfintele Sărbători Pascale să vă aducă și acum, când nu putem fi alături de cei dragi, pace și speranță în suflete. Dragii mei! Cu credință în Dumnezeu și Lumina Sfântă, vom trece împreună peste toate necazurile. Vă urez, în sfânta zi de sărbătoare, un Paște Fericit, cu multă sănătate. Hristos a Înviat!“

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*