Președintele CJ Constanța, Marius Horia Țuțuianu: “Sfintele Sărbători Pascale să vă aducă și acum, când nu putem fi alături de cei dragi, pace și speranță în suflete”

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu. FOTO Ctnews.ro

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu a transmis un mesaj pentru constănțeni cu ocazia sărbătorilor pascale.

Paștele din acest an este unul plin de încercări pentru toți, dar pentru a ne putea bucura anul viitor de tradiții, acum trebuie să acceptăm situația și să respectăm regulile. Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța a transmis tuturor credincioșilor un mesaj scurt cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

 „Dragi constănțeni. Traversăm o perioadă dificilă, plină de încercări, dar patimile lui Isus trebuie să ne călăuzească în aceste momente. Sfintele Sărbători Pascale să vă aducă și acum, când nu putem fi alături de cei dragi, pace și speranță în suflete. Dragii mei! Cu credință în Dumnezeu și Lumina Sfântă, vom trece împreună peste toate necazurile. Vă urez, în sfânta zi de sărbătoare, un Paște Fericit, cu multă sănătate. Hristos a Înviat!“

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*