Prejudiciu de 30.000 de euro, recuperat de polițiștii din Năvodari

La data de 5 ianuarie, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați, de către administratorul unei societăți comerciale, cu privire la faptul că, în noaptea de 17/18 decembrie 2021, persoane necunoscute ar fi pătruns într-un bloc aflat în construcție, din orașul Năvodari, iar din interior ar fi sustras mai multe materiale de construcții, cauzând un prejudiciu de aproximativ 30.000 de euro.

În urma cercetărilor, polițiștii au identificat trei bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 33 de ani, bănuiți de comiterea faptei.

La data de 7 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au organizat și executat o acțiune de prindere în flagrant a celor în cauză, în timp ce încercau să vândă bunurile sustrase. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate.

Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Bărbații urmează a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*