Posturi vacante scoase la concurs pentru structurile de specialitate ale Gărzii de Coastă

Posturi vacante scoase la concurs pentru structurile de specialitate ale Gărzii de Coastă. FOTO Garda de Coastă Constanța

Garda de Coastă a inițiat procedura de ocuparea a două posturi vacante, unul de ofițer de poliție de frontieră în cadrul Compartimentului Marketing – Achiziții și altul de agent de poliție de frontieră în cadrul Serviciului Financiar.

Potrivit reprezentanților instituției, posturilor pot fi ocupate prin concurs, prin încadrare directă, în vederea completării deficitului existent la nivelul instituției.

Informații complete privind modalitățile de înscriere și participare la concurs, condiții de recrutare, probe de selecție și criterii de departajare, precum și tematica și bibliografia necesare susținerii concursului/examenului pentru post, pot fi obținute accesând linkul https://www.politiadefrontiera.ro/ro/structura-teritoriala-garda-de-coasta/ (secțiunea carieră).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*