Post vacant în cadrul Compartimentului Control Intern Managerial al Primăriei Constanța

Primaria Constanța. FOTO Catalin Schipor

Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs la sediul din bd. Tomis nr. 51 pentru ocuparea unei funcţii publice de execuție vacante în cadrul Compartimentului Control Intern Managerial.

Este vorba de un post de consilier clasa I, grad superior (1 post). Condiţiile pentru a participa la concurs sunt:

  • studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă cu specializarea științe juridice;
  • cunoştinţe optime operare calculator folosind tehnici standard de procesare – nivel bază (Word, Excel), minim 9 ani;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice, să îndeplinească condițiile de ocupare a unei funcții publice conform art.54 din Legea nr.188/1999 privind Statutul funcționarilor publici, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Concursul se va desfăşura în perioada 14-16 mai la sediul Primăriei Municipiului Constanţa și va consta într-o probă scrisă şi o probă de interviu, după cum urmează :
– în data de 14 mai – proba scrisă, ora 10.00
– în data de 16 mai – proba de interviu, ora 14.00.

Dosarele de înscriere se depun în perioada 12 aprilie – 2 mai la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218.

Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primaria-constanta.ro.

Date de contact: tel. 0241/488137, fax 0241/488147, e-mail resurse.umane@primaria-constanta.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*