Posibil omor urmat de sinucidere, în Constanța? Un bărbat și o femeie, găsiți morți în casă cu răni în zona pieptului

Cercetare la locul crimei
Polițiștii au demarat cercetarea la fața locului. FOTO cu rol ilustrativ.

Polițiștii constănțeni au deschis o anchetă după ce un bărbat și o femeie au fost găsiți luni, 25 octombrie, morți într-o locuință din Constanța. Ambele victime prezentau plăgi tăiate în zona pieptului.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județeană Constanța, luni, 25 octombrie, în jurul orei 18.10, un bărbat din Constanța a anunțat că și-ar fi găsit mama și pe concubinul acesteia decedați, în locuința femeii din municipiul Constanța.

„Persoanele au fost identificate, fiind vorba despre o femeie, de 51 de ani și un bărbat, de 52 de ani, ambii fiind decedați, prezentând plăgi tăiate la nivelul toracelui”, au precizat sursele citate.

Trupurile neînsuflețite urmează a fi transportate la morgă, în vederea executării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului, iar cazul a fost preluat de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Surse din rândul anchetatorilor arată că este posibil ca bărbatul să o fi ucis pe femeie, iar apoi să-și fi pus capăt vieții.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*