Portuarii ies în stradă. Primul protest împotriva Raportului de Mediu pentru Masterplanului Portului Constanța are loc luni dimineață

Portul ConstanțaPortul Constanța

După ce și-au manifestat nemulțumirile la dezbaterea Raportului de Mediu pentru Masterplanului Portului Constanța, sindicaliștii și patronatele au decis să înceapă grevele.

Prima acțiune are loc luni, 15 februarie 2016 între orele 8.00 – 10.00, în fața sediului Agenției pentru Protecția Mediului Constanța.

La protest participă oameni din Federația Națională a Sindicatelor Portuare și reprezentanți ai Organizației “Operatorul Portuar”.

“Comunitatea portuară protestează astfel împotriva emiterii de către Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a avizului de mediu a Master Planului pentru Portul Constanța și solicită totodată refacerea acestui proiect, cu luarea în considerare a tuturor observațiilor de natură economică și socială aduse, a deficiențelor constatate din perspectiva factorilor de mediu, cât și a legislației europene în domeniu”, au precizat organizatorii manifestațiilor.

Adauga valoare acestui articol "Portuarii ies în stradă. Primul protest împotriva Raportului de Mediu pentru Masterplanului Portului Constanța are loc luni dimineață"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News