Portuarii ies în stradă. Primul protest împotriva Raportului de Mediu pentru Masterplanului Portului Constanța are loc luni dimineață

Portul Constanța
Portul Constanța

După ce și-au manifestat nemulțumirile la dezbaterea Raportului de Mediu pentru Masterplanului Portului Constanța, sindicaliștii și patronatele au decis să înceapă grevele.

Prima acțiune are loc luni, 15 februarie 2016 între orele 8.00 – 10.00, în fața sediului Agenției pentru Protecția Mediului Constanța.

La protest participă oameni din Federația Națională a Sindicatelor Portuare și reprezentanți ai Organizației “Operatorul Portuar”.

“Comunitatea portuară protestează astfel împotriva emiterii de către Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a avizului de mediu a Master Planului pentru Portul Constanța și solicită totodată refacerea acestui proiect, cu luarea în considerare a tuturor observațiilor de natură economică și socială aduse, a deficiențelor constatate din perspectiva factorilor de mediu, cât și a legislației europene în domeniu”, au precizat organizatorii manifestațiilor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*