Polițiștii locali din Constanța provoacă minuni: un olog aflat în fața unei biserici a început să meargă la vederea patrulei

Falsul olog a fost sancționat de către polițiștii locali. FOTO DGPL Constanța

Fiind duminică, zi cu afluență mare la biserici, polițiștii locali din cadrul serviciilor operative de ordine publică ale Direcției Generale Poliția Locală au fost și ei prezenți în vecinătatea acestora, pentru depistarea celor care apelează la mila publică ori a persoanelor fără adăpost.

În numai o oră, polițiștii locali au depistat patru persoane apte de munca, care apelau la mila publicului și care s-au ales cu câte 100 de lei amendă.

Faptele au fost constatate în zona unor locașuri  de cult din municipiul Constanța, unde oamenii legii au asistat și la o „minune“: o persoana care aparent nu putea sa meargă, la vederea polițiștilor locali s-a ridicat și a încercat să se depărteze. Persoana în cauză a fost identificată pe Bulevardul 1 Mai în timp ce simula un handicap fizic la ambele membre inferioare, fapt pentru care a fost condusă la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța și sancționată contravențional.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*