Polițiștii locali au dat o amendă de 30.000 de lei și i-au confiscat și autoutilitara unui bărbat care a aruncat deșeuri pe domeniul public

Sancționat pentru aruncarea de deșeuri pe domeniul public. FOTO: DGPL Constanța

Polițiștii locali constănțeni au surprins miercuri, 12 iulie, în traficul rutier, un conducător auto care transporta deșeuri și se deplasa pe un alt traseu decât cel care duce spre depozitul autorizat. Ulterior, acesta a aruncat deșeurile transportate pe strada Crișului din municipiul Constanța.

Potrivit Direcției Generale Poliția Locală Constanța, bărbatul a fost amendat cu 30.000 de lei, și, de asemenea, a rămas și fără autoutilitară, care i-a fost confiscată de oamenii legii.

Polițiștii locali roagă în continuare cetățenii să semnaleze orice fapte care contravin legislației de mediu la numerele de telefon 0241/484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*