Polițiștii locali au dat amenzi pentru construcțiile din cartierul Tomis Plus

Polițiștii locali au verificat legalitatea mai multor construcții

Polițiștii locali din cadrul Serviciului control disciplina în construcții și afișajul stradal au efectuat un control tematic pentru verificarea respectării documentațiilor tehnice vizate spre neschimbare, aferente autorizațiilor de construire, emise de către unitatea administrativ teritorială, cât și pentru asigurarea condițiilor de acoperire cu plasă de protecție a 14 imobile aflate în curs de execuție în cartierul Tomis Plus.

În urma verificărilor și constatărilor efectuate în teren au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 11.000 lei pentru încălcarea prevederilor H.C.L nr. 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța.

Cu ocazia activităților de control au fost deschise 14 fișe de identificare pentru fiecare imobil și au fost dispuse 12 sancțiuni complementare ( 5 persoane fizice și 7 persoane juridice), respectiv acoperirea cu plasă și împrejmuirea cu panouri aliniate în funcție de fiecare caz în parte.

Reprezentanților legali ai șantierelor aflate în construcții în calitate de investitori, li s-a adus la cunoștintă pe bază de proces verbal de constatare și sancționare a contravenției măsurile și recomandările organelor de control, stabilindu-se și termenul de 7 zile de la comunicare pentru remedierea situațiilor de fapt constatate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*