Județul Constanța se află sub Cod Portocaliu prelungit de ploi abundente

Nori de furtună în județul Constanța. FOTO Cătălin Schipor

Administrația Națională de Meteorologie a emis la ora 13.00 un Cod Portocaliu pentru județul Constanța, valabil până la ora 15.00, ce a fost prelungit ulterior până la ora 16.00.

Zonele vizate sunt: Cernavodă, Mircea Vodă, Peștera, Saligny, Seimeni, Siliștea. Aici, potrivit meteorologilor, se vor semnala averse torențiale ce vor depăși 35 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de medii dimensiuni, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*