Polițiștii locali au amendat un constănțean care a abandonat în Parcul Tăbăcărie un câine agresiv

Poliția Locală Constanța. FOTO FacebookPoliția Locală Constanța. FOTO Facebook

În cursul zilei de 15 martie, o femeie care se plimba cu copilul în Parcul Tăbăcărie în zona locului de joacă Țara Piticilor a fost atacată de un câine agresiv, de talie mare, lăsat liber. A sunat autoritățile și a cerut ajutorul, la fața locului fiind trimis un echipaj al Poliției Locale Constanța.

Oamenii legii ajunși la fața locului au identificat animalul, un metis al unei rase agresive, care părea abandonat. Câinele manifesta un comportament agresiv fără a fi provocat. În scurt timp, polițiștii locali l-au identificat pe stăpânul animalului, pe baza mărturiilor paznicilor din parc și a altor martori.
Acesta a fost chemat și și-a luat câinele abandonat și a fost amendat cu suma de 1500 lei, pentru încălcarea prevederilor art.18, alin 1, litera f din O.U.G nr.55/2002 privind regimul de deținere a câinlor periculoși sau agresivi. De asemenea i s-a pus în vedere să nu mai încerce să își abandoneze animalul, pentru că atunci sancțiunea va fi mai aspră.

Adauga valoare acestui articol "Polițiștii locali au amendat un constănțean care a abandonat în Parcul Tăbăcărie un câine agresiv"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News