Polițiștii de frontieră au descoperit 220 de kilograme de pește fără documente justificative

Pește confiscat de polițiștii de frontieră. FOTO Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit într-un autoturism condus de un cetățean român 11 saci de rafie care conțineau 220 kilograme de pește.

Potrivit Gărzii de Coastă, în ziua de 02.11.2023 polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov au efectuat pe D.N.3 controlul asupra unei autoutilitare condusă de către un cetățean român, în vârstă de 50 de ani.

În interiorul acesteia au fost descoperiți 11 saci de rafie care conțineau cantitatea de 220 kg pește, specia novac, depozitat în saci de rafie, pentru care nu existau documente de proveniență.

Întreaga cantitate de pește, în valoare de 2200 lei, a fost ridicată și predată unei societăți comerciale de profil.

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de pește fără documente justificative.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*