Polițiștii constănțeni, ajutoarele lui Moș Crăciun pentru o familie cu șapte copii din Vadu

Polițiștii constănțeni, ajutoarele lui Moș Crăciun pentru o familie cu șapte copii din Vadu. FOTO IPJ Constanța

În apropierea sărbătorilor de iarnă, polițiștii constănțeni au pregătit cadouri pentru cei șapte copii ai unei familii din localitatea Vadu. Vizita lor a adus bucurie în sufletele celor mici, care nu sperau la vreun cadou de la Moș Crăciun, având în vedere situația materială precară a familiei.

Moș Crăciun a luat legătura cu polițiștii constănțeni și le-a adus în atenție o familie cu șapte copii, din localitatea Vadu, comuna Corbu. Șapte băieți, cu vârste cuprinse între șase și 18 ani, pentru care acest Crăciun va fi unul fericit și plin de bucurie și speranță. Datorită polițiștilor, cei șapte băieți au, în acest an, îmbrăcăminte și încălțăminte adecvate pentru iarnă, dar și multe, multe dulciuri și jucării. Micuții s-au bucurat enorm, întrucât, de cele mai multe ori, cei mici purtau hainele care nu le mai veneau fraților mai mari, întrucât familia are posibilități reduse de a le cumpăra tuturor lucruri noi.

Bineînțeles că nici părinții nu au fost uitați: ajutoarele Moșului le-au adus o sobă și lemne de foc, pentru ca iarna să treacă mai ușor, respectiv alimente, haine și tot ce le-ar trebui pentru ca nu doar masa de Crăciun să fie una îmbelșugată, ci și o bună perioadă de acum încolo.

Bucuria și entuziasmul celor mici au fost molipsitoare pentru polițiști, care au fost încântați, de către copii, cu colinde și multe întrebări despre meseria lor. Astfel, s-a format o legătură aparte, iar polițiștii le-au promis copiilor că vor fi ajutoarele lui Moș Crăciun în fiecare an.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*