Polițiști acuzați că ar fi agresat un bărbat în zona Gării Constanța. IPJ vine cu precizări

Mai mulți polițiști sunt acuzați că ar fi agresat un bărbat în zona Gării Constanța, iar Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța vine cu precizări în acest sens.

Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, care ar fi agresat fizic un bărbat, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului d Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

„La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, în zona Gării C.F.R., o persoană ar fi fost agresată.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un bărbat, de 64 de ani, care prezenta urme de violență la mâna stângă și avea un comportament agitat.

Bărbatul a refuzat transportarea la spital, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate,  și a devenit agresiv verbal, adresând expresii și cuvinte jignitoare polițiștilor și cadrelor medicale aflate la fața locului și afirmând că refuză să fie internat la o unitate de specialitate.

Întrucât devenise recalcitrant și avea un comportament din ce în ce mai agresiv, reprezentând un pericol pentru cadrele medicale și pentru cetățenii aflați în zonă, acesta a fost imobilizat.

Persoana în cauză a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Constanța – Secția de Psihiatrie, unde a fost internată.

În cauză, se efectuează verificări de către Biroul Control Intern al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța” – IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*