Polițist constănțean arestat preventiv pentru luare de mită. Între articolele primite ca mită: whisky, șampanie și un miel

Polițist constănțean arestat preventiv pentru luare de mită

Un agent de poliție din Constanța a fost arestat preventiv, pentru luare de mită în formă continuată, după ce i-a pretins unei persoane bani și produse pentru a o scăpa de un dosar de cercetare penală.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în perioada mai – septembrie 2019, agentul de poliție a pretins și primit de la un martor, devenit denunțător în cauză, în mai multe tranșe, suma totală de 6.000 de lei, precum și 30 sticle de whisky, 10 sticle de șampanie și un miel. În schimb, polițistul urma obținerea de acte publice contrafăcute sau audierea unui martor mincinos și a-i propune procurorului clasarea cauzei penale în care denunțătorul era cercetat pentru comiterea unei infracțiuni privind siguranța circulației rutiere.

Polițistul a fost reținut, marți, pe timp de 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită, în formă continuată. În cursul zilei de miercuri a fost formulată propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile față de inculpat, care a fost admisă de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*