Poliția din Constanța acționează împotriva violenței și a infracțiunilor în zonele cheie ale orașului

Poliția din Constanța acționează împotriva violenței și a infracțiunilor în zonele cheie ale orașului. FOTO: IPJ Constanța

Polițiștii constănțeni au desfășurat, noaptea trecută, o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență, a faptelor de prostituție și proxenetism, precum și a consumului și traficului de droguri sau alte substanțe interzise. Acțiunea s-a desfășurat în zonele Brotăcei, Cireșica și pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, precum și în cartierele Tomis Nord, Tomis 3 și Palazu Mare.

Potrivit Poliției Județene Constanța, cu această ocazie au fost legitimate 57 de persoane, au fost verificate opt autoturisme, 14 locații publice , patru agenți de pază și două persoane față de care s-a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu. În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 30 de sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991, în valoare totală de aproximativ 16.000 de lei.

Totodată, a fost constatată o infracțiune de ultraj contra bunelor moravuri. Astfel, în dimineața zilei de duminică, 23 aprilie, în jurul orei 03.00, polițiștii au identificat, pe strada Dispensarului, un bărbat, de 33 de ani, și o femeie, de 22 de ani, care întrețineau raporturi sexuale într-un autoturism. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*