Polaris M Holding inițiază o nouă campanie de ecologizare în zona Faleză Nord

Angajații Polaris M Holding, voluntari în campania "Curățăm Constanța Noastră"

La sfârșitul acesta de săptămână, duminica, 11.06.2017, între orele 9-12, S.C. Polaris M Holding S.R.L., în parteneriat cu Clubul LIONS Constanța Balkanica și alături de proiectul sau Clubul LEO Constanța Gaudium, organizează acțiunea de Ecologizare Sector plajă Faleză Nord (zonă plajă consilieri).
Clubul Lions Constanța Balkanica este o organizație nonguvernamentală, non profit, înființat în 1994 și în care activează peste 1300 de membrii.
Misiunea Clubului LIONS Constanța Balkanica este creerea și menținerea unui spirit de înțelegere între toți oamenii prin oferirea voluntară de sprijin, prin implicare în comunitate în cele mai diverse zone de interes.
Proiectul Clubului LIONS, și anume Clubul LEO Constanța Gaudium, are menirea de a creă modele de conduită în societate, prin formarea unor tineri care înțeleg voluntariatul că pe un firesc.
Prin această acțiune comună, copii cu vârste cuprinse între 12-18 ani își doresc să contribuie la bunăstarea celorlalți semeni.
Copiii vor fi echipați cu mănuși, șepci, tricouri și saci și vor ecologiza Sectorul plajă Faleză Nord, alături de angajații S.C. Polaris M Holding S.R.L.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*