Polaris M Holding inițiază o nouă campanie de ecologizare în zona Faleză Nord

Angajații Polaris M Holding, voluntari în campania "Curățăm Constanța Noastră"

La sfârșitul acesta de săptămână, duminica, 11.06.2017, între orele 9-12, S.C. Polaris M Holding S.R.L., în parteneriat cu Clubul LIONS Constanța Balkanica și alături de proiectul sau Clubul LEO Constanța Gaudium, organizează acțiunea de Ecologizare Sector plajă Faleză Nord (zonă plajă consilieri).
Clubul Lions Constanța Balkanica este o organizație nonguvernamentală, non profit, înființat în 1994 și în care activează peste 1300 de membrii.
Misiunea Clubului LIONS Constanța Balkanica este creerea și menținerea unui spirit de înțelegere între toți oamenii prin oferirea voluntară de sprijin, prin implicare în comunitate în cele mai diverse zone de interes.
Proiectul Clubului LIONS, și anume Clubul LEO Constanța Gaudium, are menirea de a creă modele de conduită în societate, prin formarea unor tineri care înțeleg voluntariatul că pe un firesc.
Prin această acțiune comună, copii cu vârste cuprinse între 12-18 ani își doresc să contribuie la bunăstarea celorlalți semeni.
Copiii vor fi echipați cu mănuși, șepci, tricouri și saci și vor ecologiza Sectorul plajă Faleză Nord, alături de angajații S.C. Polaris M Holding S.R.L.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*