Polaris M Holding face angajări în Constanța și Năvodari

Angajați Polaris la Mangalia
Angajați Polaris la Mangalia

Polaris M Holding Constanța face angajări, în mai multe dintre punctele sale de lucru. Se caută de la ingineri și până la lucrători de salubritate căi publice.

Pentru stația de Salubrizare Constanța se caută inginer mecanic în construcții civile, mecanic auto, șofer autocamion mașină de mare tonaj, lucrător operativ pentru autocompactoare și lucrător salubrizare căi publice. Pentru aceste posturi, se pot obține relații suplimentare la numărul de telefon: 0241 548 711.

Pentru secția Salubrizare Năvodari se caută șofer autocamion mașină de mare tonaj și lucrător salubrizare căi publice.

Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0733 102 899

La Secția de Structuri Metalice din Constanța se caută strungar la strung vertical tip carusel, operator la mașini unelte cu comandă mecanică, sudor, lăcătuș confecții metalice. Relații la numărul de telefon 0241 548 711

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*