Polaris M Holding continuă programul de distribuire a celor 30.000 de pubele destinate colectării selective a deșeurilor

Continuă programul de distribuire a pubelelor destinate colectării selective a deșeurilor. FOTO Polaris M Holding

Polaris M Holding, împreună cu Primăria Constanța, continuă programul de distribuire a celor 30.000 de pubele galbene destinate colectării selective a deșeurilor.

Potrivit reprezentanților societății, luni, 24 august, se vor distribui pubele pe străzile Salciilor (între Șoseaua Mangaliei și strada Comarnic), Amurgului (între Șoseaua Mangaliei și strada Comarnic), Comarnic (între strada Pandurului și strada Drăgan Scarlat), strada Sergent Drăgan Scarlat, strada Sergent Ion Olteanu și strada Sergent Nicolae Grindeanu. Marți, 25 august, vor fi distribuite pe străzile Liliacului, Lanului, Brazdei, Lt. Ștefan Panaitescu și Soarelui.

„În situația în care, într-o anumită zi, nu sunt acoperite toate străzile prevăzute în program, distribuirea va continua în următoarea zi. Toate cele 30 de mii de pubele vor ajunge în toate cartierele de case ale orașului. Dacă proprietarii gospodăriilor nu vor fi găsiți acasă în momentul distribuirii pubelelor, aceştia au posibilitatea de a-și ridica pubela, pe baza actului de proprietate și a cârtii de identitate, de la sediul Polaris M Holding, strada Spiru Haret, nr. 2 A, Constanta, de luni până vineri, între orele 08.00 – 14.00”, au transmis sursele citate.

Deșeurile reciclabile vor fi colectate zilnic, de către o autospecială destinată acestor tipuri de deșeuri, și apoi transportate la stația de sortare și reciclare unde vor fi resortate pe categorii și culori. În urma procesului de reciclare se obțin produse noi: saci menajeri, folii de plastic, precum și alte materiale.

Săptămâna trecută s-au distribuit 700 de pubele galbene folosite exclusiv pentru deșeuri reciclabile în Poarta 6, Abator, Km 5 și Km 4-5.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*