Doi bărbați au fost arestați preventiv după ce au furat componente de la locomotive din Depoul Palas în valoare mai multe milioane de lei

Agresorul a fost arestat preventiv. Imagine cu rol ilustrativ.

Doi bărbați au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, pentru furt calificat, după ce au sustras cablurile de alimentare de la patru locomotive garate în Depoul Palas și au produs un prejudiciu în valoare de mai multe milioane de lei.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în perioada 20 – 23 februarie, pe timp de noapte, cei doi, după ce au forțat ușile de acces și au rupt sigiliile CFR a trei locomotive aflate în depoul CF Palas, au pătruns în interiorul lor și apoi au urcat pe ele, după care au secționat de la două dintre acestea mai multe fire și cabluri electrice, pe care și le-au însușit. Ulterior, în noaptea de 05 spre 06 martie, ei au pătruns în alte două locomotive aflate în același depou, prin forțarea gurilor de ventilație și a ușilor de acces, au urcat pe ele, iar apoi au sustras cablurile de alimentare ale acestora.

Valoarea prejudiciului a fost aproximată la suma de un milion de lei pentru fiecare locomotivă afectată.

În cursul zilei de miercuri, 15 martie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a propus judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, solicitare admisă de instanță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*