Polaris M Holding Constanța continuă distribuirea pubelelor galbene către constănțenii care locuiesc la case

Angajații Polaris M Holding continuă distribuirea celor 30.000 de pubele galbene.

Angajații Polaris M Holding Constanța continuă distribuirea pubelelor galbene pentru colectarea selectivă a deșeurilor către constănțenii care locuiesc la case.

Programul de distribuire a pubelelor galbene, în perioada 09 – 13 noiembrie:

  • Luni, 09 noiembrie – strada Ciprian Porumbescu, strada Ion Borcea, strada Dorobanților, strada Războieni, strada Pescăruș;
  • Marți, 10 noiembrie – strada Muncel, strada Jiului, strada Frasinului, strada Făgetului, strada Banu Mihalcea;
  • Miercuri, 11 noiembrie – strada Ion Rațiu, prelungirea Ion Rațiu, strada Shanghai, strada Salonic, strada Yokohama, strada Belvedere, strada Rotterdam, strada Havana, strada Trapani;
  • Joi, 12 noiembrie – strada Aviator Romeo Popescu, strada Aviator Vasile Craiu, strada Aviator Ion Muntenescu, strada Podului, strada Transilvaniei, strada Garabet Ibrăileanu, strada Chiliei, strada Mărășești, strada Oituz;
  • Vineri, 13 noiembrie – strada Maramureș, strada Mărăști, strada Panait Cernea, strada Ion Andreescu, strada Dobrogei.

În situația în care angajații Polaris nu reușesc să distribuie toate pubelele planificate într-o anumită zi, distribuirea va continua în ziua următoare.

„Informăm proprietarii gospodăriilor care nu vor fi găsiți acasă în momentul distribuirii pubelelor că își pot ridica pubela galbenă, pe baza actului de proprietate și a cărții de identitate, de la sediul Polaris M Holding, str. Spiru Haret, nr. 2 A, Constanta, de luni până vineri, între orele 08.00 – 14.00”, au precizat reprezentanții societății.

Persoanele care locuiesc în zona de case vor primi împreuna cu pubela galbenă și un pliant informativ (un ghid pentru colectarea selectivă a deșeurilor) în care se regăsesc informaţii despre tipurile de deșeuri care se depozitează în pubelă și cum se depozitează corect aceste deșeuri. De asemenea, în acest pliant se regăsește și ziua de colectare a pubelei galbene.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*