Polaris M Holding Constanța anunță programul “Rabla pentru Electrocasnice”. 60.000 vouchere sunt disponibile

Electrocasnicele se pot transforma în bani. FOTO difisher
Electrocasnicele se pot transforma în bani. FOTO difisher

Lista comercianţilor care au fost aprobaţi în Programul “Rabla pentru electrocasnice” include: eMag, Cora, Carrefour, Flanco, Media Galaxy, Electrolux, Altex, Auchan, Beko şi Arctic.
În prima etapă din procesul de înscriere, solicitantul trebuie să completeze datele solicitate pe site-ul Administratiei Fondului pentru Mediu (AFM) in scopul crearii unui cont personal. Ulterior, va primi un mesaj de confirmare, ce contine numarul unic de inscriere si codul unic de accesare in contul personal.

Mesajul de confirmare este transmis către solicitant şi prin email.

După înscrierea solicitantului şi primirea mesajului de confirmare, se procedează la aprobarea finanţării, iar lista solicitanţilor aprobaţi se afişează pe site-ul AFM. În momentul în care se regăseşte pe lista afişată, solicitantul accesează contul de utilizator de pe site-ul AFM, unde va găsi codul alfanumeric unic aferent voucherului, generat automat. Din acest moment, voucherul este valabil 15 zile, iar persoana fizică se poate adresa comercianţilor pentru a cumpăra echipamentul eligibil.

Valoarea voucherelor primite pentru achizitionarea de echipamente electrice si electronice de uz casnic cu eficienta energetica A++ si A+++ este:

  • 200 lei pentru masini de spalat rufe A++
  • 300 lei pentru masini de spalat rufe A+++
  • 300 lei pentru aparate de aer condiționat cu eficiența energetica A++, A+++
  • 300 lei pentru frigidere, combine frigorifice, lazi, congelatoare A++
  • 400 lei pentru frigidere, combine frigorifice, lazi, congelatoare A+++

Important de menţionat este faptul că voucherele pot fi cumulate şi că, pentru a le accesa, consumatorii trebuie să predea aparatele electrocasnice vechi. Schimbul se face în sistem 1:1, la adresa menţionată de către solicitant.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*