Polaris M Holding colectează deșeurile rezultate din construcții și demolări

Deșeuri din construcții. FOTO Polaris M Holding

Polaris M Holding reamintește constănțenilor că societatea colectează deșeurile rezultate din construcții și demolări.

Persoanele care au nevoie de acest serviciu trebuie să ia mai întâi legătura cu departamentul comercial al Polaris M Holding.

“Dacă desfășurați lucrări de construcții, reamenajări interioare, exterioare, reparații, demolări în propria locuința sau într-un spațiu cu altă destinație, Polaris vă pune la dispoziție bene de 2 mc și 17 mc, pentru colectarea temporară a deșeurilor.
Deșeurile rezultate din construcții și demolări se colectează de Polaris contra cost, pe baza de contract /comandă transmisă departamentului Comercial, birou Contractări”, a anun
țat Polaris M Holding.

Serviciul comercial poate fi contactat de luni până vineri, între orele 8.00 – 16.30, pe

Strada Ștefan cel Mare, nr. 128 – zona Icil, lângă BRD, vizavi de Kaufland și la numărul de telefon 0241 545 596 sau la adresa de e-mail:  comercial@polaris.ro

Polaris M Holding reamintește că este interzisă și pedepsită, conform legii, abandonarea necontrolată a deșeurilor pe spațiul public, în containere sau pubele destinate deșeurilor menajere sau reciclabile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*