Polaris M Holding a finalizat campania de curățenie generală demarată de Primăria Constanța

Polaris M Holding a finalizat campania de curățenie generală demarată de Primăria Constanța. FOTO Primaria Constanța

Campania de curățenie demarată de Primăria Municipiului Constanța și realizată în principal de Polaris M Holding, s-a încheiat. La acțiune au mai participat echipe ale Direcției Gestionare Servicii Publice și ale Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei Constanța, firmele care au contract de întreținere a spațiilor verzi și persoanele care beneficiază de venitul minim garantat.

Acțiunea de curățenie, începută în data de 16 noiembrie, s-a desfăşurat pe toată suprafața orașului. Municipiul Constanța a fost împărțit în șapte zone de intervenție, în care echipele de curățenie au acționat succesiv, iar rezultatele înregistrate sunt semnificative.

La finalul acestei campanii s-au colectat 850 de tone de deșeuri, s-au folosit aproximativ 1. metri cubi de apă și șapte tone de detergent profesional.

Pe lângă curățenia stradală, măturarea, spălarea și dezinfectarea trotuarelor și a carosabilului, aspirarea frunzelor, igienizarea piețelor agroalimentare și a platformelor de deșeuri, echipele au curățat mobilierul urban și au igienizat toate locurile de joacă și parcurile din oraș.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*