Polaris M Holding a dat startul campaniei „Curățăm Constanța noastră“

Polaris M Holding angajează șoferi pentru autogunoiere . FOTO Polaris M Holding

Polaris M Holding este partener activ în campania de toamnă, prin care Primăria Municipiului Constanța organizează acțiuni de ecologizare și igienizare a parcurilor și zonelor selectate.

Se vor executa lucrări de cosit, tăiere/toaletare arbori, salubrizare peluze, curățat terenuri de frunze, crengi, deșeuri si de transport către locurile de depozitare, special amenajate.

Programul si locațiile de desfășurare ale activităților sunt:

  • 1-6 octombrie – Stațiunea Mamaia, Campus Universitar, Tomis Nord, Faleză Nord, Palazu Mare
  • 7-13 octombrie – Tomis I, Tomis II, Tomis III, Peninsula, Centru, Anadalchioi, Stadion Badea Cartan
  • 14-20 octombrie- Inel II, Industrială, Coiciu, I.C. Brătianu, Palas
  • 21-27 octombrie- Medeea, CET, Viile Noi, Km 4, Km 4-5, Poarta 6

„Invităm toți cetățenii să se implice în această campanie prin păstrarea curățeniei spațiilor publice, minimizarea cantităților de reziduuri menajere în scopul sprijinirii procesului de recuperare si reciclare, prin depunerea selectivă a deșeurilor“, au transmis reprezentanții Polaris M Holding.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*