Polaris M Holding a dat startul campaniei „Curățăm Constanța noastră“

Polaris M Holding Constanța colectează deșeuri reciclabile de la societăți comerciale și instituții publice. FOTO Polaris M Holding

Polaris M Holding este partener activ în campania de toamnă, prin care Primăria Municipiului Constanța organizează acțiuni de ecologizare și igienizare a parcurilor și zonelor selectate.

Se vor executa lucrări de cosit, tăiere/toaletare arbori, salubrizare peluze, curățat terenuri de frunze, crengi, deșeuri si de transport către locurile de depozitare, special amenajate.

Programul si locațiile de desfășurare ale activităților sunt:

  • 1-6 octombrie – Stațiunea Mamaia, Campus Universitar, Tomis Nord, Faleză Nord, Palazu Mare
  • 7-13 octombrie – Tomis I, Tomis II, Tomis III, Peninsula, Centru, Anadalchioi, Stadion Badea Cartan
  • 14-20 octombrie- Inel II, Industrială, Coiciu, I.C. Brătianu, Palas
  • 21-27 octombrie- Medeea, CET, Viile Noi, Km 4, Km 4-5, Poarta 6

„Invităm toți cetățenii să se implice în această campanie prin păstrarea curățeniei spațiilor publice, minimizarea cantităților de reziduuri menajere în scopul sprijinirii procesului de recuperare si reciclare, prin depunerea selectivă a deșeurilor“, au transmis reprezentanții Polaris M Holding.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*